Photostation doesn't create any thumbnails after upgrading

All questions/comments about firmware 509 for the x07 series can be placed here. Please place regular support questions in the categories below.
Forum rules
We've moved! Head over to Synology Community (community.synology.com) to meet up with our team and other Synology enthusiasts!
leonjehae
Beginner
Beginner
Posts: 22
Joined: Sun Dec 31, 2006 2:31 pm

Photostation doesn't create any thumbnails after upgrading

Unread post by leonjehae » Sun Aug 26, 2007 11:13 pm

No thumbs for video AND photo....and now? I can only view the photo's who where already on de NAS before the upgrade..grgrg##@!$!@#$

Why make the engineers of Synology new features when the customers ask to lets work the earlier first? Like the hibernation problem in 462 for example...!!!!!!......after updating to 462 my CS407 crashes almost every week until a set the hibernate option off......PLEASE fiks something like that before trying new things.

Or how many people are shouting voor DLNA-support for the PS3? etc. etc.

So we will waiting (again) for the next upgrade/patch....pffffff

User avatar
Toxic
Knowledgeable
Knowledgeable
Posts: 306
Joined: Wed Jun 06, 2007 6:19 pm
Location: Belfast
Contact:

Unread post by Toxic » Mon Aug 27, 2007 10:28 am

hibernation working fine on my CS407 and so are images. try disabling those features, rebooting your NAS and then enabling them again. also try reindexing the images from the WebGUI.
Regards Simon
http://www.linksysinfo.org
Synology CS407 - DSM 3.0-1354
Cisco ASA5505 v8.3(4)2 - ASDM v6.3(4)53 512Mb/512Mb

leonjehae
Beginner
Beginner
Posts: 22
Joined: Sun Dec 31, 2006 2:31 pm

Unread post by leonjehae » Mon Aug 27, 2007 1:55 pm

Toxic wrote:hibernation working fine on my CS407 and so are images. try disabling those features, rebooting your NAS and then enabling them again. also try reindexing the images from the WebGUI.
Thnx, but already did that.....besides, the problem with hibernation have more customers but that doesn't automatically mean everybode so.....

Thnx anyway for your respons,
Leon

User avatar
Toxic
Knowledgeable
Knowledgeable
Posts: 306
Joined: Wed Jun 06, 2007 6:19 pm
Location: Belfast
Contact:

Unread post by Toxic » Mon Aug 27, 2007 4:15 pm

leonjehae wrote:
Toxic wrote:hibernation working fine on my CS407 and so are images. try disabling those features, rebooting your NAS and then enabling them again. also try reindexing the images from the WebGUI.
Thnx, but already did that.....
Leon
Well the only reason I mentioned it was you did say you had done that already.

Have you emailed Synology to raise the issue?
Regards Simon
http://www.linksysinfo.org
Synology CS407 - DSM 3.0-1354
Cisco ASA5505 v8.3(4)2 - ASDM v6.3(4)53 512Mb/512Mb

Locked

Return to “Firmware 509 for x07 Series”