Problems installing 0462 on DS-106e

Questions/Comments about firmware 462 for the DS101j, DS106e, and DS106 may be placed here
Forum rules
1) This is a user forum for Synology users to share experience/help out each other: if you need direct assistance from the Synology technical support team, please use the following form:

https://account.synology.com/support/su ... p?lang=enu



2) To avoid putting users' DiskStation at risk, please don't paste links to any patches provided by our Support team as we will systematically remove them. Our Support team will provide the correct patch for your DiskStation model.
Roschtatoschta
I'm New!
I'm New!
Posts: 2
Joined: Mon Jun 25, 2007 3:32 pm

Problems installing 0462 on DS-106e

Unread post by Roschtatoschta » Mon Jun 25, 2007 3:49 pm

Hi,

I am having problems installing firmware 0462 (in detail: synology_powerpc_106e_0462.pat) on my DS-106e.

After I hit the "ok" button in the web frontend it says something like "transfering data" (I am using the german version of the web frontend so I don't know the exact english phrase) and then I get a new page saying something like(again translated from german to english):

"Error occured (3945)"

Any ideas?

Thanks,

Carsten

Roschtatoschta
I'm New!
I'm New!
Posts: 2
Joined: Mon Jun 25, 2007 3:32 pm

Unread post by Roschtatoschta » Mon Jun 25, 2007 6:49 pm

I was able to resolve the issue myself: Safari was the culprit, running the web frontend within Camino I was able to update the firmware!

Bye,

Carsten

Simmo
I'm New!
I'm New!
Posts: 7
Joined: Tue Oct 31, 2006 9:57 am

Safari

Unread post by Simmo » Mon Aug 13, 2007 10:12 am

Yes - Firefox updates no problem. were you using the new safari beta?

Locked

Return to “Firmware 462 for DS101j and DS106 Series”