no more web interface access after svn installation

Questions regarding Subversion Server may go here
Forum rules
1) This is a user forum for Synology users to share experience/help out each other: if you need direct assistance from the Synology technical support team, please use the following form:

2) To avoid putting users' DiskStation at risk, please don't paste links to any patches provided by our Support team as we will systematically remove them. Our Support team will provide the correct patch for your DiskStation model.
I'm New!
I'm New!
Posts: 2
Joined: Tue Oct 12, 2010 10:14 pm

no more web interface access after svn installation

Postby Mo-Gul » Tue Oct 12, 2010 10:40 pm

Hello all,

I have a DS710+ with the most recent DSM 3.0 and followed the 2 wiki guides
- Step-by-step guide to installing Subversion ... Subversion
- Enable HTTP and HTTPS access for Subversion ... Subversion
except the WebSVN installation.

After that I tried to reconnect to the web interface via
which now is not working any more.

The only problem I had was the `reboot' after the apache installation which didn't work.
putty closed but then nothing else happened. So I manually shutted down the DS with the power button and started it again.
The problem still is there: When I try to reboot the DS it seems to hang.

Has anybody a suggestion what to do to bring it back to work?

Many thanks in advance and best regards

Return to “Subversion Server”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest