HyperBackup - remote backups fail

Discussion room for the Hyper Backup package
Forum rules
1) This is a user forum for Synology users to share experience/help out each other: if you need direct assistance from the Synology technical support team, please use the following form:
https://myds.synology.com/support/suppo ... p?lang=enu
2) To avoid putting users' DiskStation at risk, please don't paste links to any patches provided by our Support team as we will systematically remove them. Our Support team will provide the correct patch for your DiskStation model.
daydreamer
Apprentice
Apprentice
Posts: 95
Joined: Mon Aug 11, 2014 10:28 am

HyperBackup - remote backups fail

Postby daydreamer » Tue Dec 05, 2017 5:39 pm

Hi,

I am trying to backup to remote locations (Hubic and Remote Synology NAS with HyperBackup Vault).
The setup for the backup to remote synology NAS uses a custom port that is then forwarded to the right port (TCP 6281)
Setup works fine until Rotation settings step of the wizard, where it gets stuck and brings the following error message: "The operation failed. Please login to DSM again and retry."

Anybody experienced this issue and knows how to solve it?
Thanks
daydreamer
Apprentice
Apprentice
Posts: 95
Joined: Mon Aug 11, 2014 10:28 am

Re: HyperBackup - remote backups fail

Postby daydreamer » Fri Dec 08, 2017 10:10 pm

Found the source of this issue: My router is behind a DSL modem and dials in via PPPOE, which impacts the Max MTU.
Using a router-modem from the service provider solved the issue.
I will reduce the Max MTU setting on my router and will post my findings here.

Return to “Hyper Backup”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests