Using 4G modem as redundancy

Discussion about the hardware compatibility of the Synology router.
Forum rules
This is a user forum for Synology users to share experience/help out each other: if you need direct assistance from the Synology technical support team, please use the following form:
https://myds.synology.com/support/suppo ... p?lang=enu
Tommyhawk
I'm New!
I'm New!
Posts: 1
Joined: Thu Mar 23, 2017 6:31 pm

Re: Using 4G modem as redundancy

Postby Tommyhawk » Thu Mar 23, 2017 6:49 pm

Hi. I Just bought e-3372. My router says plug In a dongle. But it's all ready plugged in. I tried to restart the ac1900. And let it start up while it's plugged in
Tommy @ Århus

From Denmark aswell here.. I've invested in this 4G modem -> Huawei E-3372 - Works with the RT1900 .. Bought it from Telmore btw.

Since your article was posted long time ago - Maybe you already figured out with a working one.



Dintid wrote:Any modem options for outside of Asia?

I'm living in Denmark, and we have all kinds if Huwaii modems here, but the one I tested didn't register on either my RT1900 or my 1513 nas box.

Using an iPhone would also be nice as a sort of emergency for small office and home.

Someone mentioned Android USB modems would be good... any suggestions for a good one? Asking as I don't know anything about Android and honestly havn't ever seen an Android USB 4g dongle here in Denmark.
[/quote]
ptiq
Novice
Novice
Posts: 43
Joined: Sun Dec 24, 2006 4:22 pm

Re: Using 4G modem as redundancy

Postby ptiq » Fri Apr 21, 2017 1:02 pm

drkaosdk wrote:Hey,

From Denmark aswell here.. I've invested in this 4G modem -> Huawei E-3372 - Works with the RT1900 .. Bought it from Telmore btw.

Since your article was posted long time ago - Maybe you already figured out with a working one.



Can you confirm the e3372 because there is only the e3272 that appears compatible in the site Synology:

https://www.synology.com/compatibility? ... mode=false

Bye
Synology DS916+
DSM 6.1

Synology RT2600ac
tjoneillmo
I'm New!
I'm New!
Posts: 1
Joined: Thu Aug 03, 2017 2:15 am

Re: Using 4G modem as redundancy

Postby tjoneillmo » Thu Aug 03, 2017 2:32 am

I too have a new RT2600ac and would like to use a Verizon MIFI 6620L wireless device as primary ISP--I do have a satellite dish but would like to disconnect if the wireless will work. I bought this router for the "bridge" mode as I would like to keep other wired devices on the existing router, and have the 15 wireless device connectivity of the 6620L.

I set it up as a wireless access point and it will not connect or find the wireless 6620L, and I can't access it from a browser. Any ideas to get it working? Reset? Will it work by simply plugging the 6620 into the USB port?
Thanks in advance.

Return to “Hardware Compatibility”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest