Log Centre no longer shows "Log Search -> From Other Servers" data

Topics pertaining to SRM usage, usability and management
Forum rules
1) This is a user forum for Synology users to share experience/help out each other: if you need direct assistance from the Synology technical support team, please use the following form:
https://myds.synology.com/support/suppo ... p?lang=enu
2) To avoid putting users' DiskStation at risk, please don't paste links to any patches provided by our Support team as we will systematically remove them. Our Support team will provide the correct patch for your Synology model.
benjibarnicals
Enlightened
Enlightened
Posts: 432
Joined: Sun Mar 18, 2007 10:49 pm

Log Centre no longer shows "Log Search -> From Other Servers" data

Postby benjibarnicals » Mon Mar 20, 2017 10:16 pm

I've just recently installed the latest update "SRM 1.1.3-6447 Update 4" and it looks to have a bug with Log Centre.

I use my RT1900 as a Syslog server to receive logs from devices on my network, for example my other DS units. The Router receives the logs fine and in Log Centre -> Overview shows logs coming in from my various devices as it always has done, however under Log Search -> From Other Servers now no longer shows anything.

No settings have been turned off or changed from what I can tell.

I can't tell if the archive facility is still working as the logs haven't come up for archive rotation yet.

I can load in previous log archives ok still.

Anyone else experiencing same issues?

Return to “Installation and Configuration”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests