After unregistering, cannot connect to CMS Host

Discussion room for the Central Management System package
Forum rules
1) This is a user forum for Synology users to share experience/help out each other: if you need direct assistance from the Synology technical support team, please use the following form:

2) To avoid putting users' DiskStation at risk, please don't paste links to any patches provided by our Support team as we will systematically remove them. Our Support team will provide the correct patch for your DiskStation model.
Posts: 39
Joined: Sun Mar 31, 2013 11:05 pm

After unregistering, cannot connect to CMS Host

Postby redhat » Sun Feb 22, 2015 3:09 am

Hello All,

I connected 6 DS units to the CMS on one of them (an RS3614xs+) using quickconnect IDs. After a while I decided to remove them and now although they are unregistered from the CMS unit I keep getting notification emails from the other DS's saying "cannot connect to CMS Host".

Anyone know how to stop this?

I'm New!
I'm New!
Posts: 1
Joined: Fri Mar 20, 2015 4:41 pm

Re: After unregistering, cannot connect to CMS Host

Postby wlawyer » Fri Mar 20, 2015 4:44 pm

I cant help but I can say that I am having the same issue. I went as far as reinstalling the CMS addon and stopping the service and still got the warning. I uninstalled the CMS again but I still get the warning. Not much help but you are not alone in looking for a solution.

Return to “Central Management System (CMS)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest