No IP after flash

Discussion for the upcoming Firmware for the DS-106, DS-106e, DS-101j, version 4xx Beta
Forum rules
1) This is a user forum for Synology users to share experience/help out each other: if you need direct assistance from the Synology technical support team, please use the following form:

https://account.synology.com/support/su ... p?lang=enu



2) To avoid putting users' DiskStation at risk, please don't paste links to any patches provided by our Support team as we will systematically remove them. Our Support team will provide the correct patch for your DiskStation model.
ztargazer
I'm New!
I'm New!
Posts: 1
Joined: Fri Dec 15, 2006 1:03 am

No IP after flash

Unread post by ztargazer » Fri Dec 15, 2006 1:14 am

Hi.
I just flashed my DS-101j with the beta fimware ver 0424, (aswell as the beta DS assistant), and now my DS no longer fetch IP from The DHCP. I have rebooted it by unplugging the powercord (coz nothing happens when i press pwr button on DS).
I start DS assistant and it serches for the diskstation. In the assistant windows it says in the IP field "??.??.??.??. When i click "Manage" it pops up the Network Wizard, i choose DHCP. and click "finish". It searches again, with the same result IP ??.??.??.??. :shock:
No Firewall, no router, only a switch between DS and the DHCP server.
Power led = constant blue
Status led = constant green
Lan led = flashing

HELP!

Thanx in advance
//Peter

syno-ed
Synology Inc
Synology Inc
Posts: 104
Joined: Thu Oct 19, 2006 8:36 am

Unread post by syno-ed » Tue Dec 19, 2006 2:30 am

Could you go to http://www.synology.com/enu/support/form.php and post your question there, as well as leaving your serial # in the foam so our support team can assist you more efficiently?

Locked

Return to “Beta: Firmware 4xx for DS-106, DS-106e, DS-101j”