Surveillance Station Live View Source from Camera DS710+

A DSM update includes Directory Server, LDAP Client, Remote Folder, Virtual Drive, Syslog Server, Mac OS X Lion Support, Photo Station 5, Google Cloud Print, UPnP Router Support, DSM mobile, CalDAV server, and along with other software enhancements.
Forum rules
1) This is a user forum for Synology users to share experience/help out each other: if you need direct assistance from the Synology technical support team, please use the following form:

https://account.synology.com/support/su ... p?lang=enu



2) To avoid putting users' DiskStation at risk, please don't paste links to any patches provided by our Support team as we will systematically remove them. Our Support team will provide the correct patch for your DiskStation model.
chu2001
Experienced
Experienced
Posts: 109
Joined: Mon Sep 10, 2007 8:42 pm

Surveillance Station Live View Source from Camera DS710+

Unread post by chu2001 » Thu Jul 21, 2011 9:45 pm

When set the live view source from the SS station, everything is showing up correctly. However, when live view source set to "from camera" it does not work at all. I tried on several cameras
- Foscam FI8908W (LAN)
- Foscam FI8918W (LAN)
- Vivotek FD7414 (LAN) both MPEG & MPEG4
- Vivotek FD8434V (LAN) both MPEG, MPEG4, H264

Basically, none of the camera above able to work with live view source set from the camera.
==========================================
DS508 5x1.5TB Seagate
RS408 4x1.5TB Seagate
DS209 2x1.5TB Seagate
DS710+ 2x2.0TB Hitachi
RS409+ & RX4 8x1.5TB Seagate
QNAP 639 6x1.5TB Seagate
TheCus N8800 8x1.5TB Seagate

syno.ericlee
Experienced
Experienced
Posts: 140
Joined: Sat Jan 10, 2009 2:36 am

Re: Surveillance Station Live View Source from Camera DS710+

Unread post by syno.ericlee » Fri Jul 22, 2011 5:57 am

Hi chu2001,

We connected to Foscam FI8918W using from camera, and it worked fine. Please make sure there is no other device connecting to the cameras at the same time. The Foscam camera's max connection number is about 4.
If you still have the problem, please use the following address to write your question, and we will contact you as soon as possible.
http://www.synology.com/support/support ... p?lang=enu

Best Regards.

chu2001
Experienced
Experienced
Posts: 109
Joined: Mon Sep 10, 2007 8:42 pm

Re: Surveillance Station Live View Source from Camera DS710+

Unread post by chu2001 » Fri Jul 22, 2011 9:31 pm

Only the DS710+ is connected to those camera. I checked and make sure no other connection is made. Will open the ticket when I am able to get the serial number from the unit.
==========================================
DS508 5x1.5TB Seagate
RS408 4x1.5TB Seagate
DS209 2x1.5TB Seagate
DS710+ 2x2.0TB Hitachi
RS409+ & RX4 8x1.5TB Seagate
QNAP 639 6x1.5TB Seagate
TheCus N8800 8x1.5TB Seagate

Ginnser
Trainee
Trainee
Posts: 14
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:09 pm

Liveview Display Black Screen

Unread post by Ginnser » Sat Jul 23, 2011 4:13 pm

Running DSM 3.2 Beta on a DS1511+

Using Panasonic Cameras C111 & C131 units.

Works fine recording, Timeline etc etc

But cannot get anything other than a black screen in Liveview.

We have tried changing settings from Camera / Surveillance Station, we tried turning off custom ports for HTTP and HTTPS as others had suggested, but nothing.

We can hear the audio ok !

On a Mac with Lion, and Java settings set of the 32 bit.

Also tried on a windows machine, same same live view is the issue.

Any ideas ?

Much Appreciated

Mark

syno.ericlee
Experienced
Experienced
Posts: 140
Joined: Sat Jan 10, 2009 2:36 am

Re: Surveillance Station Live View Source from Camera DS710+

Unread post by syno.ericlee » Tue Jul 26, 2011 6:21 am

Hi Ginnser:

Would you like provide synology support team the remote access of your PC?
I think we can solve the problem soon.
http://www.synology.com/support/support ... p?lang=enu

User avatar
Powersoft
Novice
Novice
Posts: 41
Joined: Wed Mar 11, 2009 9:15 am
Location: Netherlands
Contact:

Re: Surveillance Station Live View Source from Camera DS710+

Unread post by Powersoft » Tue Jul 26, 2011 11:21 pm

Got an exit 215ptze on 710+ running os x 10.7 (lion) and safari. followed the help that pops up. But the last step setting safari to 32 it is not there or I'm not able to find it..

So can't get the 32 bit plugin working.. so no live view and no chance in changing the security settings.. and camera presets are off so need to set them right...

this all stopped working after upgrading to lion and dam 3.2beta..... it worked under 3.1 and snow leopard (10.6.8) ..
DS716+ DX513 (5*WD60EFRX 2*Samsung 850 Evo 256GB, APC UPS, latest DSM Beta, WD2GB USB)

DS710+ (2* Samsung HD154UI, Latest DSM5.2)
DX510 (5* WDEZRX)
DS207+ (2* WD5000AAKS, DSM latest backup)
Imac 27" (i7 2.93,256ssd,8Gb, mid 2010), XBOX 360, XBOX ONE, PS4, Canon LPB5360 and Canon MP980.

Less is More :)

hdk
I'm New!
I'm New!
Posts: 2
Joined: Tue Apr 03, 2012 1:26 pm

Re: Surveillance Station Live View Source from Camera DS710+

Unread post by hdk » Tue Apr 03, 2012 2:18 pm

Hi,

I have the same problem with the Foscam FI8918W on DS209. When I chose live view source "from camera" I have a black screen in the "Live View" screen. When I put live view source "from surveillance station", I do get an image. Any idea what is wrong ? I had purchased the Foscam to evaluate if I would put 4 more cameras around the house but I await a solution for this...

Thanks

Locked

Return to “DiskStation Manager 3.2 BETA - 1869”