Search found 10 matches

by maged_mmh
Sat Feb 25, 2017 1:25 pm
Forum: Third-party Packages
Topic: .cgi (umurmur, squidguard) page not found
Replies: 1
Views: 321

.cgi (umurmur, squidguard) page not found

Hi,

I'm getting "Sorry, the page you are looking for is not found."

for any .cgi app page, tried:
-reinstalling perl
-checked mcrypt lib enabled in webstation>php

any suggestions?
by maged_mmh
Tue Oct 13, 2015 11:04 pm
Forum: AntiVirus Essential
Topic: another false positive ID?
Replies: 1
Views: 539

another false positive ID?

AVE just moved this file from my archive to quarantine:

Windows7-USB-DVD-Download-Tool-Installer-en-US.exe
by maged_mmh
Sat Aug 29, 2015 3:50 am
Forum: Proxy Server
Topic: Squid pointers not right
Replies: 0
Views: 641

Squid pointers not right

hello, I just finished setting up proxy/DNS, when I checked cache.log, I found this: lynx> tail cache.log 2015/08/29 01:40:00 kid1| '/var/packages/ProxyServer/target/squid/share/errors/en-us/ERR_CONNECT_FAIL': (2) No such file or directory 2015/08/29 01:40:00 kid1| WARNING: Error Pages Missing Langu...
by maged_mmh
Fri May 08, 2015 1:12 am
Forum: QuickConnect
Topic: QuickConnect id is already in use
Replies: 2
Views: 708

Re: QuickConnect id is already in use

HarryPotter wrote:
maged_mmh wrote:does it have to be universally unique id?

Yes of course.


:( Okay.. thanks a lot
by maged_mmh
Thu May 07, 2015 3:54 pm
Forum: QuickConnect
Topic: QuickConnect id is already in use
Replies: 2
Views: 708

QuickConnect id is already in use

I'm trying to setup QuickConnect. On the QC setup screen, I choose "Enable QC". I already have a "MyDS" account. I choose that option, then get prompted to login. I enter my email address and password. but when I enter a QuickConnect id of choice and try to apply the settings, I ...
by maged_mmh
Fri May 01, 2015 11:29 pm
Forum: File Server Performance
Topic: DS1515+ slow ethernet throughput
Replies: 13
Views: 1968

Re: DS1515+ slow ethernet throughput

There must be something wrong on your pc or NAS. I have a Macbook Pro and reach speeds of 37MB/sec via wireless 802.11ac connection. Haven't tried wired as I don't have an adapter for it. any suggestions for a checklist are welcomed, my mac is also last year's rMBP 15 with 16GB RAM, the DS is 8GB RAM
by maged_mmh
Fri May 01, 2015 1:20 pm
Forum: File Server Performance
Topic: DS1515+ slow ethernet throughput
Replies: 13
Views: 1968

Re: DS1515+ slow ethernet throughput

I can confirm what the original poster stated. I also own a 1515+ with 2 WD Red drives in a SHR-1 environment. Currently on DSM 5.1-5022 Update 5, I am getting no more than 12 MBs on SMB Based transfers. I also have a iSCSI partition setup on that machine. When I do transfers to that partition I am...
by maged_mmh
Fri May 01, 2015 1:18 pm
Forum: File Server Performance
Topic: DS1515+ slow ethernet throughput
Replies: 13
Views: 1968

Re: DS1515+ slow ethernet throughput

duffykins wrote:...but did you check your NIC settings? :D


Sure
by maged_mmh
Thu Apr 30, 2015 6:05 pm
Forum: File Server Performance
Topic: DS1515+ slow ethernet throughput
Replies: 13
Views: 1968

Re: DS1515+ slow ethernet throughput

thanks all, sorry for the late response.

yes I confirm that all cables are CAT5e (tested and shows in the DSM as 1000Mb/s)
by maged_mmh
Sat Apr 25, 2015 12:37 pm
Forum: File Server Performance
Topic: DS1515+ slow ethernet throughput
Replies: 13
Views: 1968

DS1515+ slow ethernet throughput

Hello, I just setup my new & first DS1515+ with 3 WD reds in 2 volumes, 2 in one group SHR volume, and another as basic volume - the shared folder I test below is in the basic volume. I connected the DS to my Apple TimeCapsule by the supplied Ethernet cable that came with the DS, and when I tran...

Go to advanced search